Inbraakbeveiliging

Jaarlijks wordt er in Nederland gemiddeld 65.000 keer ingebroken. Zowel woonhuizen als bedrijfspanden zijn regelmatig doelwit van criminelen. En slechts 7,3 procent hiervan wordt jaarlijks opgelost. Het is dus van belang om ervoor te zorgen dat ook uw eigendom voldoende beveiligd is. Dual Beveiligingen levert, installeert en onderhoudt alarmsystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Met de beveiligingssystemen van Dual Beveiligingen bent u verzekerd van een professionele installatie. Ook maken wij enkel gebruik van beveiligings apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan snel contact met ons op.

Mogen wij u terugbellen?

Bedien uw alarmsysteem met de handige smartphone app

Alarmsystemen

Er zijn drie soorten alarmsystemen op de markt die elk hun voor- en nadelen hebben. Welk systeem voor u geschikt is, is afhankelijk van de ruimte of het terrein dat u tegen ongenode gasten wilt laten beveiligen en het risico op inbraak. Er zijn bekabelde, draadloze en hybride alarmsystemen op de markt. U kunt het beste contact opnemen met onze beveiligingsadviseur om te bespreken welke opties in uw situatie geschikt zijn. Als u uw alarmsysteem door onze professionals laat plaatsen, bent u gegarandeerd van een professionele installatie en is uw pand dus beter beveiligd.

Bekabeld, draadloos en hybride alarmsysteem

De bekabelde systemen hebben een centrale alarmunit waaraan de verschillende onderdelen met een kabel worden gekoppeld. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld detectoren, alarmsignalen en telefoonlijnen. Deze systemen zijn zeer robuust en er zijn vrijwel geen storingen. De draadloze alarmsystemen hebben ook een centrale alarmunit en verschillende onderdelen, maar voor deze systemen zijn geen kabels nodig. Deze systemen zijn makkelijk en snel te installeren en er zijn na het plaatsen van een dergelijk systeem ook andere onderdelen toe te voegen. Hybride alarmsystemen zijn een combinatie van de bekabelde en draadloze systemen. De communicatie kan via PSTN, GSM, GPRS en TCP/IP. U kunt deze alarmsystemen via de gebruiksvriendelijke app bedienen. Via sms kunnen gedetailleerde berichten over gebeurtenissen worden verstuurd en u kunt deze systemen ook gebruiken als uw pand of terrein meer risico loopt.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op of vraag een offerte aan.

Heeft u een alarmsysteem voor uw woonhuis of bedrijf nodig? Neem snel contact op voor de mogelijkheden

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier volledig in en wij zullen z.s.m
contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Argon 15-O, 4751 XC, Oud-Gastel
0165-565959
info@dualbeveiligingen.nl
KvK: 61116963

Dual Beveiligingen

Dual beveiligingen

Wij zijn een erkend beveiligingsinstallatiebedrijf en bieden totaaloplossingen op het gebied van beveiligingssystemen.

Contactgegevens

Argon 15-O
4751 XC Oud-Gastel
+31(0)16 556 5959
info@dualbeveiligingen.nl