Brigade 360 graden voertuigcamerasystemen

Brigade heeft het probleem van de dode hoeken bij voertuigen met Backeye®360 opgelost. Intelligente camera-monitor systemen die de bestuurder voorzien van een real-time, 360 ° ‘birds-eye’ view van het voertuig in een enkel beeld

Waarom Backeye®360?

Backeye®360-systemen zijn intelligente cameramonitor producten als steun bij het manoeuvreren bij lage snelheid, door de bestuurder in real-time een overzicht van de volledige omgeving van het voertuig te geven in één enkel beeld.

Verminderd zicht verhoogd risico

Door de omvang en complexe vorm van bedrijfsvoertuigen en machines en het gebrek aan achterruiten wordt het zicht van de bestuurder danig beperkt, en dat vergroot het risico van een botsing. De financiële gevolgen van schade aan bezittingen of het voertuig en de daarmee gepaard gaande tijd dat het voertuig niet inzetbaar is kunnen aanzienlijk zijn, maar dat valt in het niet vergeleken met de emotionele kosten en bedrijfskosten voor alle betrokkenen als er sprake is van persoonlijk letsel.

Altijd zicht op de dode hoeken

Met spiegels en enkel-beeldcamera’s kunnen bestuurders deze dode hoeken zien, maar zelfs met deze hulp-middelen is het mogelijk dat een bestuurder nog steeds niet alles ziet in de baan van het voertuig. Per slot van rekening kan hij op ieder moment alleen maar of naar de weg kijken of naar een monitor of in de spiegel.

Mogen wij u terugbellen?

Kenmerken & Voordelen

Door de bestuurder in één beeld een volledig zicht op de omgeving te presenteren hoeft de bestuurder geen informatie van verschillende spiegels of monitors snel achter elkaar te verwerken, zodat hij gemakkelijker mogelijk gevaren kan signaleren en evalueren.

Minder ‘blind’ rijden

Met Backeye®360 -systemen wordt de tijd verkort waarin een bestuurder ‘blind’ rijdt, waarbij hij of tussen spiegels, monitors, zijramen en voorruit wisselt of een beperkt gebied in een enkele spiegel bekijkt.

  • Elimineert dode hoeken, verbetert de veiligheid
  • Uitgebreid overzicht van de omgeving in één beeld
  • Reduceert kans op botsingen met personen en objecten
  • Beeldopname is mogelijk middels digitale video recorder

Ondersteunend als video bewijs

De voordelen van het systeem reiken verder dan het voorkomen van botsingen met personen en voorwerpen. De uitgebreide weergave van de omgeving helpt de bestuurder bij het manoeuvreren bij lage snelheid en kan schade aan banden tot een minimum beperken, omdat de bestuurder van grotere voertuigen objecten op de grond kan zien en vermijden.
Backeye®360-systemen zijn compatibel met de digitale recorders van Brigade MDR, die beeldmateriaal over 360° aanleveren dat gebruikt kan worden bij ongelukken, vandalisme of valse claims. Videobewijs kan bedrijven aanzienlijke besparingen opleveren, omdat daarmee valse claims kunnen worden weerlegd, maar belangrijker nog is dat de bestuurders optimaal worden ondersteund.

Meer weten?

Wilt u weten of het 360 graden camerasysteem ook op uw voertuig toepasbaar is?
Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u een 360 graden voertuig camerasysteem nodig? Neem snel contact op voor de mogelijkheden

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier volledig in en wij zullen z.s.m
contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Argon 15-O, 4751 XC, Oud-Gastel
0165-565959
info@dualbeveiligingen.nl
KvK: 61116963

Dual Beveiligingen

Dual beveiligingen

Wij zijn een erkend beveiligingsinstallatiebedrijf en bieden totaaloplossingen op het gebied van beveiligingssystemen.

Contactgegevens

Argon 15-O
4751 XC Oud-Gastel
+31(0)16 556 5959
info@dualbeveiligingen.nl