Camerabewaking

Om uw bedrijfspand of woonhuis dag en nacht tegen inbrekers te beveiligen, zijn er verschillende camerasystemen beschikbaar. Dankzij de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de kwaliteit van videobewaking enorm toegenomen. Dual beveiligingen is de expert op het gebied van camerabewaking. Zo installeren wij camerasystemen voor grootschalige projecten tot woonhuizen. Daarnaast zijn wij dealer van Brigade electronics en gespecialiseerd in de montage van 360 graden camerasystemen voor vrachtwagens. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw beveiligingsinstallaties neem dan snel contact met ons op.

 

Mogen wij u terugbellen?

Wij leveren, installeren, en onderhouden professionele beveiligingssytemen

Camerasystemen

Om uw pand dag en nacht tegen inbrekers te beveiligen, zijn er verschillende camerasystemen beschikbaar. Dankzij de technologische ontwikkeling van de afgelopen jaren is de kwaliteit van videobewaking enorm toegenomen. De nieuwe IP-camera’s zijn in opkomst. Deze camera’s worden ook wel slimme camera’s genoemd. Het plaatsen van een IP-camerabewakingssysteem is ingewikkeld, maar onze monteurs regelen alles voor u. Dit systeem is zeer goed uit te breiden. Met een POE-netwerk switch worden de camera’s voorzien van spanning. Stopcontacten heeft u dus niet nodig. Ook kunt u gebruik maken van een UPS dit is erg handig voor als de stroom uitvalt, dan schakelt het systeem automatisch over op de UPS-noodbatterij. Uw bedrijfspand of woning wordt dus permanent in de gaten gehouden.

Een groot voordeel van een camerasysteem is dat u tegelijkertijd meerdere ruimtes in de gaten kunt houden. Dergelijke systemen zijn zeer geschikt voor de beveiliging van plekken waar het risico op een inbraak erg groot is. Zichtbare camerasystemen schrikken mensen snel af en het materiaal dat op de camera’s staat spreekt voor zich. Het kan goed als bewijsmateriaal dienen. Hierdoor kan goed worden achterhaald wat er gebeurd is. De geregistreerde camerabeelden kunnen direct naar de meldkamer worden gestuurd, zodat er indien nodig bij uw afwezigheid in overleg met u kan worden ingegrepen.

Er zijn camera’s voor zowel binnen als buiten. Buiten ziet u veel bulletcamera’s, boxed camera’s, dome camera’s, EXIR-dome camera’s en draaibare camera’s. Bulletcamera’s moeten hoog hangen, zodat mensen hem niet weg kunnen slaan. Deze camera’s zijn goedkoper in het onderhoud dan de boxed camera’s en geven beter beeld bij nacht. De boxed camera’s bewaken grote afstanden en bestaan in zeer hoge resoluties. Bij dome camera’s is moeilijk te zien waar de camera op gericht is en ze zijn veel robuuster. Ze hebben echter veel last van reflectie en geen ingebouwde IR-verlichting. De beelden bij nacht zijn hierdoor van mindere kwaliteit. EXIR-domes geven goede nachtbeelden en zijn robuust, maar ze kunnen niet worden gebruikt voor complexe beveiligingen. PTZ-camera’s zoomen zelf in en draaien indien nodig zelf bij. Samen met een van onze beveiligingsadviseurs kunt u om de tafel zitten om te bepalen welk camerasysteem het beste bij uw wensen past.

Heeft u een camerasysteem voor uw woonhuis of bedrijf nodig? Neem snel contact op voor de mogelijkheden

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier volledig in en wij zullen z.s.m
contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Argon 15-O, 4751 XC, Oud-Gastel
0165-565959
info@dualbeveiligingen.nl
KvK: 61116963

Dual Beveiligingen

Dual beveiligingen

Wij zijn een erkend beveiligingsinstallatiebedrijf en bieden totaaloplossingen op het gebied van beveiligingssystemen.

Contactgegevens

Argon 15-O
4751 XC Oud-Gastel
+31(0)16 556 5959
info@dualbeveiligingen.nl